جامعه قرآنی كشور با آرمانهای امام خمينی(ره) تجديد ميثاق كرد

مراسم تجديد ميثاق با آرمانهای احياگر قرآن در عصر حاضر، خمينی كبير(ره) ظهر امروز، ششم بهمنماه، با حضور اعضای جامعه قرآنی كشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان دارالقرآن الكريم، اين مراسم ظهر امروز با حضور اعضای جامعه قرآنی كشور و اهدای تاج گل و قرائت فاتحه در حرم مطهر حضرت امام خمينی(ره) آغاز شد.
در ادامه «سعيد طوسی» قاری بينالمللی كشورمان آياتی از قرآن كريم را تلاوت كرد.
در حالی كه «محمدرضا پورمعين» رئيس جمعيت قرآنی استان تهران اجرای اين برنامه را برعهده داشت، «محمد خواجوی» پيشكسوت قرآنی كشورمان و رئيس سابق سازمان دارالقرآنالكريم به سخنرانی پرداخت.
وی گفت: جمع حاضر به نمايندگی از جامعه قرآنی كشور به منظور تجديد ميثاق با آرمانهای ابر معلم قرآن و بزرگ مفسر كلام وحی در اينجا حضور دارند تا مسير ايشان را كه مسير انبياء الهی و صراط مستقيم خداوند است، ادامه دهند.
خواجوی اظهار كرد: اين مشيت الهی بوده است كه دين اسلام بر ديگر مسلكها برتری داده شده است و اين يك مژده برای خداپرستان و مستضعفان است.
اين پيشكسوت قرآنی كشورمان تصريح كرد: در سال 1357 اتفاق مهمی كه با رهبری امام خمينی(ره) رخ داد اين بود كه ايشان زندگی تكاثری را به زندگی كوثری و حيات طبيعی را به حيات طيبه تبديل كردند.
رئيس سابق سازمان دارالقرآنالكريم در ادامه دو نكته اساسی را يادآور شد و گفت: اول بحث ولايت فقيه و جايگاه رهبری و ديگری دشمنشناسی و خنثی كردن توطئه دشمنان، دو نكتهای است كه بايد به آن توجه كرد و دليل ماندگاری انقلاب اسلامی نيز مراقبت از جايگاه رهبری نظام است.
همچنين در پايان اين مراسم بيانيه كميته قرآن ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی به نمايندگی از جامعه قرآنی كشور و در پاسداشت از سی و يكمين سالروز پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی توسط پورمعين قرائت شد.
بيانيه كميته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي به نمايندگي از جامعه قرآني كشور
در پاسداشت سي و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي
و تجديد ميثاق با آرمانهاي حضرت امام خميني (رحمه الله عليه)
بسم الله الرحمن الرحيم
والفجر - و ليالِ عشر
انقلاب اسلامي تجلّي آيههاي هدايت الهي ، زمينه ساز حكومت قرآن و عينيت بخشيدن به حاكميتِ پاكان و صالحان به دست قطب عالم امكان ، حضرت حجت ابن الحسن ( عجل الله تعالي فرجه الشريف ) است
انقلاب اسلامي استمرار حركت انبياء و حاكميتِ قرآن و ولايت است.
انقلاب اسلامي تبلور چشمههاي جوشان ايمان، توكل، اخلاص و شجاعت است كه با رهبريِ پيامبر گونه امامِ راحلِ عظيمالشأن است كه با مجاهدت، ايثار ، استقامت و جانفشانيِ شهيدان گلگون كفن به ثمر نشست كه به فرمايش قرآن كريم :
اِنّ الذين قالو ربُّنا الله ثمّ استقاموا فلا خوف عليهم و لا هم يحزنون
اولئك اصحاب الجنه خالدين فيها جزاءً بما كانوا يعملون
سوره احقاف / آيات 13و 14
ملت شريف ايران با تبعيت و پيروي از مولاي خود، امامِ راحلِ عظيم الشأن در 15 خرداد سال 1342 ، آغازگر حركتي الهي و خروشان گرديد ، كه سرانجامِ اين حركت با اتكاء به ايمان و اخلاص و اهداء خونِ پاكِ شهيدان ، در بهمن ماه 1357 موجب سرنگوني طاغوتِ ستم شاهي و پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي گرديد .
علي رغم انجام انواع دسيسه ها و جنگ افروزيهاي استكبار جهاني و فتنه گران داخلي و خارجي و اياديِ كفر و الحاد ، فرا رسيدن سي و يكمين سالگشت اين انقلاب سراسر نور را باشكوه تر از گذشته گرامي مي داريم .
كميته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي به نمايندگي از جامعه قرآني كشور در آستانه اربعين حسيني و سي و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ، ضمن ميثاقِ مجدد با آرمانهاي معمار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (رحمه الله عليه) و تجديد بيعت با رهبر معظم انقلاب و ولي امر مسلمين جهان حضرت آيت الله خامنهاي (حفظه الله) اعلام ميدارد:
1. منشور و كتاب انقلاب اسلامي ما ، قرآنكريم است و در اين راستا ضروري است تا همه اقشار جامعه ، بويژه دولتمردان و مسئولين فرهنگي كشور با برنامهريزي و اقدام موثر در جهت نشر و تحققِ فرهنگِ نوراني و حياتبخش قرآنكريم در جامعه اسلامي بيش از پيش تلاش نمايند.
2. پشتيباني و تبعيت كامل از ولايتِ مطلقه فقيه ، بعنوان ستون اصلي خيمه انقلاب اسلامي و فصل الخطابِ تمامي امور ، امري واجب و بر همگان فرض است .
در همين راستا جامعه قرآني كشور آمادگي همه جانبه خود را جهت تحقق كامل منويات مقام معظم رهبري ( مد ظله العالي ) اعلام مي دارد .
3. بصيرت و موضع گيري قاطع ، روشن و شفاف در فضاي فعلي جامعه بر همگان ، خصوصاً براي نخبگان و خواص امري ضروري و از ابزارهاي وحدت در مقابل دشمنان است .
4. جامعه قرآني ضمن تأييد و تأكيد بر اهداف و اصول هميشگي انقلاب اسلامي يعني (استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي) پشتيباني قاطع و مقتدرانه خود را از همه ملتهاي مسلمان و آزاديخواه و كشورهاي تحتِ نظامِ سلطه ، خصوصاً مردم مظلوم فلسطين ، اعلام ميدارد.
«به اميد ظهور مصلحِ كل و حاكميت قرآن بر تمامي جهان»
و نريد ان نمُنَّ علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين سوره قصص / آيه 5
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
كميته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي
در ادامه اين مراسم جامعه قرآنی كشور به زيارت حرم حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) عزيمت كردند.
يادآور میشود، در اين مراسم مسئولان سازمان دارالقرآنالكريم، فرهنگسرای قرآن، راديو قرآن، شبكه قرآن و معارف سيما، جمعيت قرآنی استان تهران، اتحاديه موسسات قرآنی و مردمی كشور، استادان، خادمان و پيشكسوتان قرآنی به نمايندگی از جامعه قرآنی كشور در حرم مطهر امام خمينی(ره) حاضر شدند.
<< استفاده از این خبر با ذکر منبع بلا مانع است >>